Om Peter Bugtaler

Alle store fester er som regel glædelige begivenheder. Hvad enten det gælder en konfirmation, studenterfest, rund fødselsdag eller en julefrokost, er en stor fest en god undskyldning for at samles og være glade i hinandens selskab.

En stor begivenhed kan sagtens være underholdende nok i sig selv, men vil man være sikker på, at festen bliver en succes, kan det være en god idé at hyre noget underholdning. Som for eksempel en bugtaler.

Hyr en bugtaler og liv op i festen

Det kan være smart at afpasse underholdningen til det, man vil med festen – vil man have folk til at danse, kan man hyre en DJ. Vil man hylde en person, kan man hyre en til at lave noget sjov med den person.

Uanset hvad, kan underholdning med for eksempel en bugtaler til fest live op i festen og sætte et smil på alles læber, hvilket er optimalt, hvis festen skal blive god.

Danmarks dygtigste bugtaler

​For ikke så mange år siden var det en bugtaler, der vandt America’s got talent. Amerikas befolkning var henrykte over at se noget, de ikke havde set før.

Navnet på vinderen var Terry Fator, og han er stadig kendt den dag i dag, hvor han kører rundt og laver shows.

Nu har Danmark dets helt eget svar på Terry Fator. Han er en af Danmarks dygtigste bugtalere og har faktisk optrådt sammen med selveste Terry Fader i Las Vegas. Faktisk er han ikke kun bugtaler, men bugsynger.

Han kan optræde som bugtaler til fest med både Elvis og Tina Turner, og hans optræden som Hunden Charlie er den mest populære.

​Han er et festligt indslag til næsten alle fester, der ønsker lidt humor. Med en bugtaler som festligt indslag, er man i hvert fald sikker på, at festen bliver noget helt særligt, som mange vil tale om.

Book en bugtaler til fest med Showagent

Hos Showagent.dk tilbyder vi mange forskellige slags underholdning til fester. Her kan man også hyre en bugtaler til fest. Han kommer ud til alle steder i Danmark, og der er derfor ikke noget, der taler imod at hyre ham til sin næste fest.

Med en syngende bugtaler er man i hvert fald sikker på, at det er noget, gæsterne ikke har set før! Hvis du vil se mere og måske booke vores bugtaler til din næste fest, kan du klikke ind på vores kontaktside, hvor du også kan finde kontaktoplysninger på firmaet.

Som bugtaler har Peter Nørgaard sammensat to forskellige programmer; et til den voksne fest, nemlig One Night in Las Vegas og et til børne- og familiefesten med trylleri og ballondyr.​

Kendt fra TV2’s Danmark Har Talent

Bliv kontaktet af Peter Bugtaler

Kendt fra TV2’s Danmark Har Talent

Kontakt Peter Bugtaler