Bugtaler til fest – Book Peter i dag

Kunne du tænke dig at booke alternativ underholdning til din fest eller dit firmaarrangement? Så hyr en bugtaler! En bugtaler til fest vil være et hit blandt dine gæster, uanset om du skal afholde et privat arrangement eller en firmafest.

Bugtaler til fest

En god fest kræver fantastisk underholdning. Det kan både være i form af standup, trylleri, musikere eller noget helt fjerde. Er du løbet tør for gode ideer, eller kunne du tænke dig at overraske dine gæster med en anden form for underholdning, der virkelig vil få dine gæster til at grine, så bestil en bugtaler til fest.

Det er et sikkert hit, uanset om du skal holde en privat familiefødselsdag, konfirmation, et bryllup eller lignende, eller om du skal holde en stor firmafest.

Hvordan bugtaler man?

Det er utroligt svært at bugtale. Det kræver nemlig, at dine læber ikke bevæger sig, mens du taler, og samtidig gælder det om at holde dukken levende og underholde publikum på en og samme tid.

Bugtaler underholdning

Hvis du synes, at sang, bugtaleri og trylleri lyder som en rigtig god kombination, så kan du med fordel booke Peter som underholdning til din fest. I så fald vil du og dine gæster få fantastisk underholdning med et magisk show, der blandt andet indebærer en levende bugtaler-dukke og sangklassikere som ”What A Wonderful World” og ”Viva Las Vegas”.

Bestiller du en bugtaler til fest via denne hjemmeside, er du garanteret fantastisk underholdning for enhver smag fyldt med humor og masser af grineflip.

Du kender måske allerede Peter Bugtaler fra TV2’s ”Danmark har Talent”, eller det kan være, at du har set ham optræde i den amerikanske version ”America’s Got Talent”. Peter er formentlig Danmarks bedste bugtaler, og han kan faktisk også bugsynge.

Book underholdning til fest allerede i dag

Ønsker du at booke Danmarks måske dygtigste bugtaler til fest, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om showet, så kan du enten ringe på telefon 70 27 03 90​, eller du kan skrive til e-mail ph@showbizz.dk. Så er du garanteret fantastisk underholdning i helt op til tre timer.

Kendt fra TV2’s Danmark Har Talent

Bliv kontaktet af Peter Bugtaler

Kendt fra TV2’s Danmark Har Talent

Kontakt Peter Bugtaler